jaarverslagen – annual report

Het uitgeven van een goed vorm gegeven jaarverslag is een uitgelezen kans om uw bedrijf of organisatie op een onderscheidende manier onder de aandacht te brengen.
De vorm waarin het verslag wordt gegoten, is afhankelijk van het lees- en kijkgedrag van de doelgroep. Gezien de diversiteit van de doelgroepen is een combinatie van middelen en kanalen nodig. Printuitgaven voor wie lineair wil lezen. Online presentaties voor al diegenen die eerst en vooral via het web en via social media informatie tot zich nemen. Juist de mix van middelen en kanalen maakt het verslag extra sterk.

Benut het jaarverslag voor ‘storytelling’

Met een corporate story kun je op allerlei manieren de belofte van het merk blijven vertellen. Uitgangspunten daarbij: Wat wil je? Wat heb je te bieden? Welk verhaal heb je te vertellen? Maar ook: Wat speelt er? Waar heeft de klant behoefte aan? Hoe kunnen we ons verhaal inbedden? Het jaarverslag is een ideale, jaarlijks terugkerende, kans om deze corporate story uit te dragen. Telkens in een iets andere vorm, telkens met een iets ander thema.


ServicesAnnual Reports

Vragen of opmerkingen?

Contact

Neem dan gerust contact met ons op.

Privacy Preference Center